logo

Fortbildningsdag, Nivå 3, 24 januari i Malmö

Svenska COPE-Centret bjuder in till en Fortbildningsdag, Nivå 3. Dagen riktar sig till dig som haft en eller flera COPE–föräldrakurser.

Syftet med denna fortbildningsinsats är att den bidrar till kvalitetssäkring och utveckling av COPE-kurserna. Under dagen repeteras metodfrågor och kompletteras med de förändringar i manual och innehåll som tillkommit.

Denna fortbildningsdag kommer också att handla om manual och metodtrogenhet, kursledarroll samt grupprocesser. Deltagare får även tillfälle att ställa frågor och diskutera utifrån egna erfarenheter tillsammans med andra kursledare. Denna utbildningsdag har hittills bara kunnat arrangeras vid ett fåtal tillfällen i Sverige, men varit mycket uppskattad av dem som gått den. Kursspråket är svenska. Kursintyg utfärdas.

Tid: Onsdagen den 24 januari, 2018, klockan 09.00 – 16.00

Plats: Kockum Fritid, Malmö

Deltagaravgift: 2500 kr. (exklusive moms). I deltagaravgiften ingår för- och eftermiddagsfika samt material. Lunch ordnar deltagare på egen hand.

Anmälan: Till Susanne Danielsson på 040-333509 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Frågor: Annika Hanander, Koordinator på Svenska COPE-Centret, 040-336128 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Sista anmälningsdag är 20 december

pdfInbjudan_fortbildningsdag_Malmö_2018.pdf

docAnmälan_malmö_24__januari-2018.doc

Skriv ut E-post

COPE film

med tal 2,54 min

COPE film

med text 1,21 min

Har du frågor?

kontakt