logo
  • Hem
  • Alla kurser
  • Fortbildningsdag, Nivå 3, 20 september-2017 i Göteborg- få platser kvar!

Fortbildningsdag, Nivå 3, 20 september-2017 i Göteborg- få platser kvar!

Svenska COPE-Centret bjuder in till en Fortbildningsdag, Nivå 3. Dagen riktar sig till dig som haft en eller flera COPE–föräldrakurser.

Syftet med denna fortbildningsinsats är att den bidrar till kvalitetssäkring och utveckling av COPE-kurserna. Under dagen repeteras metodfrågor och komplet-teras med de förändringar i manual och innehåll som tillkommit. Denna fortbild-ningsdag kommer också att handla om manual och metodtrogenhet, kursledarroll samt grupprocesser. Deltagare får även tillfälle att ställa frågor och diskutera utifrån egna erfarenheter tillsammans med andra kursledare.
Denna utbildningsdag har hittills bara kunnat arrangeras vid ett fåtal tillfällen i Sverige, men varit mycket uppskattad av dem som gått den.
Kursspråket är svenska. Kursintyg utfärdas.


Tid: Onsdagen den 20 september, 2017, klockan 09.00 – 16.00

Plats: Hotell Kusten, Lokal Viken, Göteborg

Deltagaravgift: 2500 kr. (exklusive moms). I deltagaravgiften ingår för- och eftermiddagsfika samt material. Lunch ordnar deltagare på egen hand.

Anmälan: Till Susanne Danielsson på 040-333509 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Frågor: Annika Hanander, Koordinator på Svenska COPE-Centret, 040-336128 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

pdfInbjudan_fortbildningsdag_Göteborg_2017.pdf

docAnmälan_Göteborg_20_september-2017.doc

Sista anmälningdag 25 augusti

Skriv ut E-post

COPE film

med tal 2,54 min

COPE film

med text 1,21 min

Har du frågor?

kontakt